Kandidaten

Opdrachtgevers

Junior marketing functies

Junior marketing functies vragen om mensen die willen leren en enthousiast zijn over het vak. Junior marketing functies liggen niet voor het oprapen. Meestal vind je interessante junior marketing functies bij een gespecialiseerd bureau dat zich richt op deze branche. Daarom ga je voor interessante junior marketing functies naar WOMEN-AT-WORK. Wij helpen je met het zoeken naar de perfecte baan voor jou.

WOMEN-AT-WORK richt zich op jonge talentvolle mensen die op zoek zijn naar een functie in de marketingcommunicatie. WOMEN-AT-WORK onderscheidt zich van andere bureaus door snel te schakelen, door de persoonlijke benadering en door je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Samen met jou gaan we op zoek naar de baan die het beste bij jou past.

Op deze website geven wij je meer informatie over WOMEN-AT-WORK en laten we je nader kennismaken met ons. Natuurlijk willen wij ook jou leren kennen. Schrijf je in via onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inschrijven kandidaten Women-at-work.nl

Kandidaten kunnen zich ook inschrijven via ons inschrijfformulier.
Opdrachtgevers kunnen contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies!

Meer informatie kunt u ook vinden op de volgende pagina's:
Parttime baan communicatie - Parttime baan marketingcommunicatie - Vacatures marketing communicatie - Werving en selectie communicatiefuncties - Werving selectie bureau - Sales professionals - Detachering sales - Communicatiemedewerker - Detachering marketingcommunicatie personeel - Functies marketingcommunicatie branche

Online Matchmaker